Acoperirea Netcity

La jumatatea anului 2019, infrastructura subterana Netcity asigura racordarea a peste 23.000 de locatii (inclusiv ansambluri rezidentiale si cladiri de birouri) iar acoperirea creste in fiecare zi, odata cu extinderea retelei in toate sectoarele din Bucuresti.

Pentru a descarca lista completa a strazilor si numerelor postale care beneficiaza de bransament la reteaua Netcity, click aici:

INFO TERMEN DE MIGRARE DEPASIT

Te afli pe o stradă cu cod rosu? In acest caz, au deja loc sau urmeaza a fi demarate in scurt timp actiuni de dezafectare a cablurilor aeriene de catre municipalitate.

Din fericire, toti furnizorii de servicii telecom au fost notificați din timp si in mod repetat privind aceste actiuni, pentru a evita riscul ca tu să intampini intreruperi ale serviciilor de internet fix sau televiziune.

Cu toate acestea, iti recomandam sa te adresezi rapid operatorului sau furnizorului tău de servicii pentru a verifica statusul migrarii in reteaua subterana, sau, daca serviciile tale au fost deja întrerupte, pentru restabilirea urgentă a acestora printr-o conexiune subterană.