Racordeaza-te la Netcity

Ce trebuie sa stii

Racordarea imobilelor la reteaua Netcity se face gratuit in timpul lucrarilor initiale de constructie a infrastructurii pe fiecare artera.

Dupa finalizarea si receptia infrastructurii Netcity pe o anumita strada, pot fi insa necesare racorduri suplimentare, denumite specific „racorduri la cerere”, pentru imobile neracordate (cum ar fi constructiile realizate dupa finalizarea infrastructurii) sau pentru imobile pentru care este necesar un al doilea racord (racord care asigura redundanta).

Pentru racordarea unui imobil la reteaua subterana, este necesara instalarea cutiei de bransament, intr-una dintre următoarele solutii constructive:

 • in subsolul cladirii
 • in camera tehnica a imobilului
 • an altă zona (se va stabili in cadrul evaluarii in teren)

In calitate de furnizor de retele de comunicatii electronice, trebuie sa urmezi urmatorii pasi pentru a solicita un racord la cerere:

 1. Transmite o solicitare catre departamentul comercial utilizand formularul de mai jos sau contacteaza-ne prin e-mail la adresa comercial@net-city.ro sau la numarul de telefon 031 425 97 01.
 2. Echipa noastra va evalua oportunitatea si conditiile tehnice de executie in teren.
 3. Dupa incheierea evaluarii, vom transmite catre solicitant si vom afisa pe site-ul public conditiile specifice in care se realizeaza racordul.
 4. Racordul astfel construit va fi disponibil pentru acces deschis in conditii standard pentru orice solicitant de acces.

Solicita un record la cerere:


AVANTAJELE OFERITE DE CONECTAREA IMOBILULUI LA RETEAUA NETCITY

 • Accesul locatarilor la serviciile tuturor operatorilor prezenti in reteaua Netcity
 • Posibilitatea alegerii / schimbarii rapide a operatorului de cablu TV, internet sau telefonie
 • Timp redus de conectare
 • Zona in care se afla imobilul va capata un aspect urban modern.