Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. vezi detalii
 
Ne găseşti şi pe facebook!

Promotii 2012

Actiune Promotionala Netcity Telecom
"Totul Redus"

1. Descriere promotie

 • Perioada promotionala de tarifare - 01 Iunie 2012 - 31 August 2012.
 • Operatori eligibili actiunii promotionale: Clientii Netcity care nu inregistreaza intarzieri la plata facturilor, conform termenelor de plata stipulate in contract si care indeplinesc toate formalitatile contractuale.
 • La facturile emise in lunile Iunie, Iulie, August 2012 si prorata facturata in Septembrie 2012 se vor aplica tarifele promotionale numai pentru operatorii eligibili.
 • Factura aferenta lunii Iunie 2012 va putea fi platita pana la 31 Ianuarie 2013, numai de catre operatorilor eligibili pentru promotia prezentata.


2. Tarife promotionale

  Reducerile aplicate pentru serviciile de Supraveghere Instalare si Acces sunt urmatoarele:
  Denumire produs Buclele de aplicare Tariful actual Tarif promotional
  Supraveghere Instalare Transport 1 pana la 18 inclusiv 45 euro/km 0 euro/km
  Supraveghere Instalare Racord 25 euro/buc 20 euro/buc
  Supraveghere Acces Planificat 15 euro/ora 0 euro/ora
  Supraveghere Acces de Urgenta 25 euro/ora 0 euro/ora


  Reducerile aplicate pentru tariful de inchiriere Racord sunt urmatoarele:
  Denumire produs Buclele de aplicare Tariful actual Tarif promotional
  Racord Tip A 1 pana la 18 inclusiv 10 euro/buc/luna 8,5 euro/buc/luna
  Racord Tip B 20 euro/buc/luna 13,5 euro/buc/luna
  Racord Tip C 20 euro/buc/luna 13,5 euro/buc/luna
  Racord special 50 euro/buc/luna 35 euro/buc/luna
  Racord la stalp 10 euro/buc/luna 8,5 euro/buc/luna


  Modelarea pragurilor privind utilizarea per bucla cat si reducerile pentru tariful de inchiriere Transport sunt urmatoarele:
  Denumire produs Tarif actual Buclele de aplicare Grad de utilizare - in perioada promotionala Tarif promotional
  Tubecity usage < 50% 120 euro/km/luna 15,16,17 Tubecity usage < 35% 100 euro/km/luna
  Tubecity usage intre > 50% si < 90% 110 euro/km/luna 15,16,17 Tubecity usage intre ≥ 35% si < 70% 90 euro/km/luna
  Tubecity usage ≥ 90% 85 euro/km/luna 15,16,17 Tubecity usage ≥ 70% 85 euro/km/luna3. Etapele promotiei

Inainte de emiterea fiecarei facturi din perioada promotionala se stabileste momentul de referinta, momentul pana la care operatorii trebuie sa efectueze plata tuturor facturilor scadente:

a) 8 Iunie 2012, ora 18.00 – pentru factura emisa in Iunie

Pana la aceasta data, operatorii trebuie sa achite facturile scadente si sa trimita solicitarea pentru participarea la actiunea promotionala "Totul Redus" (Anexa trimisa prin e-mail de pe adresa comercial@net-city.ro), care va contine:

 • situatie financiara care sa indice sumele platite si facturile aferente (pt. a deveni eligibili)
 • cerere stampilata si semnata de catre directorul general, directorul financiar si directorul de achizitii in cazul imposibilitatii obtinerii semnaturii dir. general, prin care se manifesta intentia si acordul de participare la promotie.

 

Vor putea participa la promotie, Operatorii care sunt eligibili si isi manifesta interesul pentru promotie pana la momentul de referinta. Doar pentru acesti operatori factura emisa in luna Iunie va cuprinde tarifele promotionale si va putea fi achitata pana in Ianuarie 2013. Operatorii care nu sunt eligibili sau care nu isi manifesta intentia de a participa la promotie prin solicitarea scrisa, vor fi tarifati si facturati conform conditiilor si tarifelor in vigoare. 

b) 10 Iulie 2012 ora 18.00 - pentru factura emisa in luna Iulie

c) 10 August 2012 ora 18.00 - pentru factura emisa in luna August

d) 10 Septembrie 2012 ora 18.00 - pentru prorata inclusa in factura emisa in luna Septembrie

 • Pana la datele prezentate mai sus operatorii trebuie sa trimita, confirmarea platilor efectuate, prin e-mail trimis la adresa comercial@net-city.ro.
 • Daca unii operatori si-au manifestat interesul pentru promotie, dar situatia platilor furnizata de acestia nu concorda cu situatiile Netcity, Dep. Credit Control al Netcity va lua legatura cu reprezentantii operatorului pentru clarificari.
 • Operatorii interesati de promotie dar neeligibili, vor fi anuntati in scris de catre Dep. Credit Control al Netcity ca nu li se poate emite factura cu tarifele promotionale si vor fi tarifati conform preturilor si conditiilor standard.

 

4. Clarificari

 • Operatorii care nu au intrat in promotie, la data de 8 Iunie 2012, nu mai pot face acest lucru, chiar daca platesc facturile la zi si isi manifesta ulterior interesul.
 • Facturile care fac obiectul unei dispute vor fi platite integral de catre operatori, urmand ca ulterior situatia acestor facturi sa se clarifice si sa aiba loc o regularizare. NETCITY se angajeaza ca in maxim 30 de zile de la data inceperii promotiei, sa clarifice eventualele dispute si sa transpuna rezultatul in factura urmatoare.
 • Pentru serviciile de Supraveghere transport si racord, precum si pentru Acces planificat si de urgenta, operatorii eligibili vor beneficia de tarifele promotionale, aferent lucrarilor executate pe buclele B1 - B18, incepand cu data de 1 Iunie 2012 si pana in 31 August 2012 (inclusiv), daca se incadreaza in termenele contractuale pentru plata tuturor facturilor (emise anterior promotiei cat si in timpul promotiei).
 • Pentru serviciile de inchiriere racorduri (tip A, B, C, Special si La stalp), operatorii eligibili, vor beneficia de tarifele promotionale, pentru acele racorduri care apartin buclelor B1 - B18. Sunt tarifate promotional, incepand cu 1 Iunie:
  • Toate racordurile inchiriate de catre operator inainte de perioada promotionala (inainte de 1 Iunie 2012).
  • Racordurile ale caror comenzi au fost procesate in perioada promotionala (1 Iunie - 31 August 2012).
 • Pentru segmentele de tubeta inchiriate (produs transport) apartinand numai buclelelor 15-17, operatorii eligibili vor beneficia de tarife promotionale si de modificarea gradului de incarcare pe bucla. Se vor aplica tarifele promotionale, incepand cu 1 Iunie, pentru:
  • Segmentele de tubeta, inchiriate de catre operator inainte de perioada promotionale.
  • Segmentele de tubeta, ale caror comenzi au fost procesate in NIMS in perioada promotionala (1 Iunie - 31 August 2012).
 • In cazul in care un operator eligibil la data de 8 iunie si care beneficiaza de promotie, nu achita o factura care a ajuns la  scadenta ulterior datei de 8 iunie, pana la termenul de 10 ale lunii urmatoare, nu va mai beneficia de tarife promotionale pentru urmatoarea factura emisa. Daca respectivul operator achita facturile scadente, pana la urmatorul termen de 10 ale lunii urmatoare, acesta poate beneficia de tarifele promotionale care se vor regasi in urmatoarea factura emisa.

Pentru detalii suplimentare referitoare la promotia prezentata si modalitatea de aplicare puteti sa ne contactati la numarul +40 733 888 490 sau la adresa de e-mail comercial@netcity.ro.

Departamentul COMERCIAL
NETCITY TELECOM S.A.

UTI Business Center
31 Vasile Lascar Street, 020492 Bucharest 2, Romania
t +40 31 42 59 701
f +40 31 42 59 702
e comercial@net-city.ro